Op zoek naar een bruiloft dj in de omgeving Utrecht?

Met jarenlange ervaring als bruiloft dj duo (voornamelijk omgeving Utrecht), weten wij als geen ander hoe we kunnen bijdragen aan jullie bruiloft.


De bruiloft, één van de belangrijkste momenten in je leven en je wilt dit tot in de puntjes geregeld hebben. Niks mag ontbreken; een prachtige trouwlocatie, bruidsjurk, bruidstaart, een bruiloft dj én een onvergetelijk feest!
De bruidsjurk gaan wij niet regelen, maar het feest wel!

 

Bij deze bijzondere gelegenheid staan jullie wensen centraal. Voor de bruiloft wordt er uitgebreid contact opgenomen en vind er (indien gewenst) een kennismaking plaats. Als bruiloft dj duo kunnen wij de gehele dag verzorgen. Denk hierbij aan: geluid bij de ceremonie, achtergrondmuziek én natuurlijk het feest! Niets is te gek, denk aan special effects als vuurwerk fonteinen, laaghangend rook (perfect voor de openingsdans) en natuurlijk een fotograaf en foto booth, zodat deze onvergetelijke dag vastgelegd kan worden!

 

Is een bruiloft dj wat voor jullie? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of vraag vrijblijvend een offerte aan.